The Spirit

p4113489

Drømmen om et organisk live-orkester

Drømmen var at skabe et live-orkester, hvor man, sammen med familie og venner kunne koncentrere sig om at spille musik. Øvning på eget instrument samt fx tekniske samspil i percussion og sang-afdelingen, det er klaret hjemmefra. Så når vi mødes handler det om at gå op i en højere enhed, at få musikken til at swinge, at leve. At vi tilsammen bliver større end de enkelte personer i orkesteret. Santanas Venner er opstået mellem venner, familie og naboer; som simpelthen ikke kan sidde stille.

Santanas Venner er ikke kun et band, det er også venner, og udover øvning bliver det til mange hyggelige timer med kaffe, rødvin og snakke til den lyse morgen i studiet på Strødam. Vores band er familiært - vi har stor varme for hinanden, interesse og åbenhed. Disse "good vibes" har vi også med på scenen, der er ægte holdstemning, når vi sammen går på.

Santanas Venner har en fælles passion for Santana's musikalske og spirituelle univers. Musikken fremføres med livsglæde og respekt for Carlos Santana, som siden 1960'erne har turneret verden rundt.